Alles in 1 pakketten vergelijken

Bellen, tv kijken en vooral internetten. We doen het allemaal. En veel ook. Een beetje geld mag het dus best kosten. Sommige mensen kijken daarom helemaal niet naar hun abonnementen en vragen zich niet af of het goedkoper kan. Anderen vragen zich regelmatig af: kan ik ergens goedkoper internet of goedkoper bellen krijgen? Voor de meeste mensen is het antwoord: ja. En niet alleen kan het meestal goedkoper, je kunt ook besparen door je internet, telefonie en tv bij één provider af te nemen. Zo heb je alles in één en dat meestal een stuk voordeliger.

Los daarvan kijken mensen naar meer dan alleen de prijs. Je wil vooral waar voor je geld. Dus een goed pakket, met leuke extra’s, voor een goede prijs. Op deze pagina vergelijk je alles in 1 pakketten. Wij geven je alle informatie zodat je zelf de beste keuze kunt maken, op basis van wat jij belangrijk vindt. Prijs per maand, bijvoorbeeld. Maar ook de inhoud kun je per pakket vergelijken.

Waarom alles in 1 vergelijken?
  • Alle providers vergelijken
  • Goedkoopste en beste pakketten
  • 100% onafhankelijk
  • Bespaar tot €240,- per jaar
Alles in 1 vergelijken

Goedkoopste Alles in 1 pakketten

Bekijk hier de 4 goedkoopste alles in 1 pakketten

Alles-in-1 20 Mb/s
35,- p/m
Nu 6 maanden voor € 28,00
20 Mb/s
(ADSL)
34 zenders
(19 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
45,- p/m
Nu 6 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(ADSL)
81 zenders
(33 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 50 Mb/s
43,- p/m
Nu 4 maanden voor € 23,00
50 Mb/s
(ADSL)
40 zenders
(25 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
45,- p/m
Nu 4 maanden voor € 25,00
100 Mb/s
(ADSL)
70 zenders
(44 in HD)
Vast bellen
Meer informatie

Waarom alles in 1 pakketten bundelen?

Bundelen is hot. Waarom? Omdat het makkelijk én goedkoop is. De meeste providers geven namelijk een korting aan iedereen die bellen, internet en interactieve tv als één pakket afneemt. Dat is voor providers makkelijk, maar voor jou natuurlijk ook. Jij hebt met nog maar één aanbieder te maken voor al deze diensten die je dagelijks gebruikt. Daardoor heb je meer overzicht en meer flexibiliteit. Want welke diensten je afneemt – bijvoorbeeld extra kanalen of belbundels – regel je tegenwoordig online. Internet, bellen en tv in één pakket zorgt ervoor dat jij straks vanuit één account bepaalt welke diensten je afneemt en welke niet.

Alles in 1 vergelijkenDat je overstapt van provider, betekent natuurlijk niet dat je je allerlei moeite op de hals haalt. Je beschikt nog steeds over razendsnel internet en je behoudt je eigen nummer. Eigenlijk verandert er niets, behalve de factuur die je elke maand in je mailbox ontvangt. Daar staat namelijk – als het goed is – een lager bedrag op. Tenzij je juist meer wil voor hetzelfde geld. Dan krijg sneller internet of meer tv-zenders, voor ongeveer hetzelfde bedrag dat je eerst betaalde. Hoe dan ook: providers vergelijken loont.

Alles in 1 vergelijken

Beste alles in 1 pakketten

De meest gekozen alles in 1 pakketten

Alles-in-1 200 Mb/s
62,- p/m
Nu 6 maanden voor € 37,00
200 Mb/s
(Glasvezel)
78 zenders
(57 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 200 Mb/s
81,- p/m
Nu 3 maanden voor € 49,00
200 Mb/s
(Glasvezel)
61 zenders
(35 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 500 Mb/s
87,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 49,50
500 Mb/s
(Kabel)
125 zenders
(49 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 500 Mb/s
66,- p/m
Nu 4 maanden voor € 43,50
500 Mb/s
(Glasvezel)
70 zenders
(44 in HD)
Vast bellen
Meer informatie

Waarom alles in 1 pakketten vergelijken?

Voordelen van alles in 1 vergelijken
  • Alle providers op een rijtje
  • Duidelijk zicht op de kosten
  • Vind gemakkelijk de beste provider
Direct naar de vergelijker

Bellen, internet en interactieve tv in één pakket is dus vrijwel altijd voordeliger. Waarom dan nog alles in 1 pakketten vergelijken? Het antwoord is dat er verschillende providers zijn, die elkaar stevig beconcurreren en regelmatig met aanbiedingen komen. Om te weten wat op dit moment het meest aantrekkelijke pakket met internet, bellen en tv is, heb je overzicht nodig. Overzicht dat je natuurlijk nooit van een provider krijgt, maar wel van ons. Hier vind je een compleet en betrouwbaar overzicht van de beste alles-in-één-pakketten voor internet, bellen en tv.

Wat je hier ook vindt: duidelijke informatie over wat je precies krijgt bij welke provider. Want natuurlijk krijg je altijd internet, (digitale) tv en bellen. Dat is het hele principe van alles-in-één. Maar dat wil niet zeggen dat alles verder precies hetzelfde is. Grote kans dat je niet alleen geïnteresseerd bent in het goedkoopste alles in 1 pakket, maar ook op zoek bent naar bepaalde inhoud. Bijvoorbeeld een tv-pakket dat ook Formule 1 of Eredivisie aanbiedt. Deze producten zijn niet standaard, maar zijn wel opgenomen in bepaalde aanbiedingen. Wij laten je in een duidelijk overzicht zien wat je precies krijgt voor welk tarief. Héél handig en je stapt gelijk over.

Informatie over overstappen

Overstappen naar alles-in-één: de praktische zaken

Overstappen van provider voor bellen, tv of internet is verrassend eenvoudig. Dit is in de afgelopen jaren veel beter geworden. Je oude provider mag je het overstappen niet onnodig moeilijk maken, terwijl je nieuwe provider natuurlijk graag meewerkt. Deze zegt je oude abonnement(en) op en zorgt dat alles voor het overstappen geregeld wordt. Zo ontvang je bijvoorbeeld een modem en soms ook technische ondersteuning. De mate waarin je die ontvangt, verschilt per provider. Bij sommige alles in 1 pakketten krijg je gratis hulp bij het installeren van het modem. Bij anderen is dat niet geval. Wil je graag dat een monteur internet en digitale televisie bij je thuis installeert? Houd daar dan rekening mee bij de keuze voor een alles in 1 pakket.

Wat gebeurt er na het overstappen?

Overstappen doe je online. Als je eenmaal een keuze gemaakt hebt, neemt je nieuwe provider het voor je over. Dat wil niet zeggen dat je nieuwe pakket gelijk ingaat. Dat kan pas als je oude abonnement afloopt. Los daarvan heb je altijd 14 dagen bedenktijd, waarbinnen je jouw keuze kosteloos ongedaan kan maken. Je provider zal deze periode altijd afwachten, voordat je de nieuwe diensten ontvangt. Je nieuwe provider neemt contact met je op over het ingaan van je nieuwe diensten. Vanzelfsprekend wordt dit goed afgestemd op het aflopen van je oude contract, zodat je nooit dubbel betaalt of zonder internet of tv komt te zitten. Hoe dan ook: je wint altijd. Je hoeft alleen maar te kiezen.