Telfort verhoogt per 1 juni 2019 de tarieven van haar Thuis abonnementen. Alle pakketen worden met € 2,50 per maand in prijs verhoogd. Ook wijzigen er tarieven voor bellen en zijn er wijzigingen in het zenderaanbod.

Dat heeft Telfort vandaag bekendgemaakt. Volgens Telfort is de verhoging noodzakelijk om te investeren in de nieuwste technologie voor haar producten en diensten, zoals een sneller glasvezelnetwerk.

Bij de beltarieven voor de vaste telefoon worden per 1 juni de start- en gesprekstarieven verhoogd van € 0,13 per gesprek en per minuut naar € 0,14 per gesprek en per minuut. De prijs van het Vast Bellen pakket gaat per 1 september van € 2,68 naar € 5,- per maand. Daarnaast wijzigt het zenderaanbod. Bekijk alle wijzigingen.

Door de tariefsverhoging kunnen klanten kosteloos hun huidige abonnement tot en met 31 mei 2019 opzeggen. Moederbedrijf KPN heeft aangegeven in mei te stoppen met de verkoop van nieuwe Telfort abonnementen. Bestaande klanten kunnen voorlopig nog terecht op Telfort.nl en bij de telefonische klantenservice.